Na het succes van de eerste bijeenkomst bij A-Z barbecue service, op 4 april, nodigen we u graag uit voor de tweede ‘Agro Food keten bijeenkomst’. Deze bijeenkomst is een initiatief van Supply Chain Valley, Crossroads Limburg, Keyport, AgroLeeft en Brightlands Campus Greenport Venlo.  
 
We organiseren een dergelijke bijeenkomst 4 x per jaar. Deze zijn bedoeld voor ondernemers in de Agro Food keten, van primaire sector tot consument.  We dagen u uit om ‘groter’ te denken en ideeën uit te wisselen. Zo creëren we kansen op cross-overs tussen de sectoren en kunnen ondernemers kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen. Dat doen we door een bezoek te brengen aan een ondernemer in de Agro Food keten. De ondernemer geeft tekst en uitleg over zijn businessmodel met al zijn uitdagingen. De complete keten ‘van boer tot bord’ komt aan bod. Uiteraard hoort daar ook een uitgebreide rondleiding bij in het bedrijf.  

2e Agro Food keten bijeenkomst bij Teboza

Teboza, wie kent het niet! Een modern familiebedrijf, (internationaal) actief in de gehele asperge keten van plantproductie tot asperge verkoop. Tijdens het bezoek wordt verteld over de ontwikkeling van het bedrijf tot wat het nu is, maar ook stilgestaan bij de uitdagingen, zoals die er in de gehele keten zijn: duurzaamheid/CSRD-rapportage, digitalisering, robotisering/arbeid, enzovoort. Daarbij is er ruimte voor vragen van de bezoekers. Verder is er een rondgang door het bedrijf en sluiten we uiteraard af met aspergesoep en een broodje!

Informatie 

  • Datum: donderdag 30 mei  
  • Tijd: 16.00 – 19.00 uur   
  • Locatie: Zandberg 14B, Helden

Aanmelden 

  • Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 27 mei via deze link.
  • Er is plaats voor maximaal 65 personen, vol = vol!

Meldt u zich aan voor de bijeenkomst, dan rekenen we ook op uw komst. Als Agro Food keten willen we voedselverspilling uiteraard voorkomen.

 

Wij heten u van harte welkom!

 

Supply Chain Valley – Jan Vorstermans

Crossroads Limburg, Keyport – Hans Corsten

AgroLeeft – Janneke Janssens

Brightlands Campus Greenport Venlo – Sophie van de Pas