Vanaf 30 mei tot en met 30 augustus 2024 is het Innovatiefonds Noord-Limburg geopend. In deze periode kunnen ondernemers, onderzoeks- en onderwijsinstellingen een subsidieaanvraag doen. Heb je een innovatief idee en zoek je subsidie voor jouw plan, project of pilot? Dan kan het Innovatiefonds Noord-Limburg een mooi zetje zijn om je plan uit te kunnen voeren.  

Innovatie is erg belangrijk voor een gezonde toekomst van Noord-Limburg. Ontwikkeling van nieuwe producten of technieken is kostbaar en de uitkomst vaak onzeker. Met het innovatiefonds willen de Noord-Limburgse gemeenten innovatie aanjagen en met een financiële impuls mogelijk maken.

Het Innovatiefonds Noord-Limburg is alleen bedoeld voor een samenwerkingsverband van minimaal twee ondernemers of minimaal één ondernemer en één onderzoeks- of onderwijsinstelling. Eén van de partijen moet gevestigd zijn in een van de samenwerkende gemeenten in de Regio Noord-Limburg.

Aanmelden en meer

Kijk voor meer informatie op de website van de Regio Noord-Limburg. Hier vindt u de subsidieregeling en de voorwaarden waaraan u moet voldoen. Een aanvraag indienen kan alleen met E-herkenning.

Meer informatie of feedback

Wil je meer weten over de mogelijkheden of twijfel je of je idee of plan wel in aanmerking komt? Vul dan het digitale contactformulier in. Wil je feedback ontvangen op je aanvraag? Dien de aanvraag dan ruim op tijd in.