De Provincie Limburg opent haar deuren voor Limburgse ondernemers. Lees hieronder de Save the Date voor het MKB Zomer Event op 18 september.


Beste ondernemer,

Graag nodig ik je uit om samen de zomer af te sluiten tijdens het eerste MKB Zomer Event van Provincie Limburg.

Dit event vindt plaats op woensdag 18 september 2024 van 18:00 tot 22:00 uur, in het Gouvernement aan de Limburglaan in Maastricht.

Het MKB Zomer Event
Op 18 september zetten wij onze deuren open voor Limburgse ondernemers voor een goed gesprek tijdens een zomerse BBQ. Wij zijn benieuwd waar jij als ondernemer in Limburg behoefte aan hebt en waar wij jou bij kunnen ondersteunen. We horen graag wat je vindt van onze dienstverlening en wat anders of beter kan. Jouw mening doet er toe. Samen kunnen wij onze samenwerking verstevigen.

Tijdens het MKB Zomer Event geven wij informatie over onderwerpen die voor jou als ondernemer interessant kunnen zijn. Denk aan provinciale en Europese subsidies of vergunningen en samenwerkingen tussen Limburgse ondernemers uit België en Nederland. Graag kijken we samen naar de commerciële kansen voor Limburg en hoe we deze nog beter kunnen benutten.

Uiteraard is er volop gelegenheid om kennis te maken met andere Limburgse ondernemers en je netwerk uit te breiden.

Save the date
Noteer 18 september 2024 alvast in je agenda. Via deze link kunnen geïnteresseerden laten weten of zij medio augustus de aanmeldlink willen ontvangen. Je ontvangt dan van ons meer informatie en de link waarmee je je kunt aanmelden voor het MKB Zomer Event. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Ken je een andere mkb-ondernemer voor wie dit event ook interessant is? Stuur deze Save the Date door.

Ik hoop jou samen met je Limburgse collega-ondernemers te mogen begroeten en ontmoeten tijdens het MKB Zomer Event.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

S.H.M. (Stephan) Satijn
Gedeputeerde Economie, Financiën, Bedrijfsvoering en Public Affairs