Greenport Venlo (Crossroads Limburg) organiseert samen met AgriFood Capital, Regio Foodvalley en Fruitdelta Rivierenland op donderdag 23 mei 2024 het FoodNL EU Verkiezingsdebat.
Het thema van dit debat is ‘Samenwerken aan het voedselsysteem van de toekomst’.

Over dit thema gaan de volgende acht kandidaten – onder leiding van debatleider Aart van Cooten – met elkaar in gesprek:

Bart Millenaar (VVD)
Christian van der Krift, PhD (ChristenUnie)
Ellen Putman (Partij voor de Dieren)
Eveline Herben (BBB)
Gijsbrecht Gunter
Ian Hendriks (Volt)
Lara Sibbing (GroenLinks-PvdA)
Willemien Koning-Hoeve (CDA)

FoodNL
AgriFood Capital, FruitDelta Rivierenland, Greenport Venlo en Regio Foodvalley zijn samen de grootste voedselproductieregio van Europa en werken onder de naam FoodNL aan de groei en innovatie in agrifood.
Om de relatie van FoodNL met de EU verder te versterken én onze ambitie om het voedsel van morgen slimmer, gezonder en duurzamer te maken, organiseren wij dit verkiezingsdebat vanwege de verkiezingen voor het Europees Parlement op donderdag 6 juni 2024.

Meld u aan!
Het debat wordt gehouden bij de HAS green academy aan de Onderwijsboulevard 221 in ’s-Hertogenbosch en begint om 15.30 uur. Na afloop, rond de klok van 18.30 uur, is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten. U kunt zich via deze link aanmelden: https://www.agrifoodcapital.nl/nl/events/foodnl-eu-verkiezingsdebat