BL.INC is de startup accelerator voor ondernemers die willen innoveren op het gebied van gezonde en veilige voeding, future farming of bio-circular economy. In juli start de 2e ronde, dit keer voor scale-ups!

In maart is de 1e ronde gestart met een zestal startups: Aigro, My-Pro, AgroWizard, NutriWorkx, Faeïg en Test & Taste Center. Gedurende drie maanden zijn ze door ervaren ondernemers uit de agrifood community van Brightlands geholpen om hun ideeën verder uit te werken en vorm te geven. Op donderdag 11 juni presenteren de zes startups hun plannen.

Over acceleratieprogramma BL.INC
Ondernemers in de agrifood sector kunnen zich drie maanden lang laten begeleiden bij het opzetten of uitbouwen van hun bedrijf op Brightlands Campus Greenport Venlo. BL.INC is de naam van dit zogenoemde acceleratieprogramma met als doel een kansrijk businessmodel te creëren.

Deelnemers kunnen met behulp van professionals hun bedrijf nader vormgeven, aanscherpen en een versnelde start realiseren, ook wat betreft financiering. BL.INC is een samenwerkingsverband van LIOF, Rabobank, Regio Noord-Limburg en Brightlands Campus Greenport Venlo.

Deelnemers krijgen advies van ervaren mentoren en kunnen rekenen op ondersteuning van de business developers van de aangesloten partners. Ze kunnen gebruikmaken van een werkplek op de campus in Venlo. Zo maken ze direct deel uit van de innovatieve community op Brightlands Campus Greenport Venlo, waar zeventig organisaties werken aan innovaties op het gebied van gezondheid en duurzaamheid.

Meer informatie of aanmelden? Klik hier.