Vorige week tijdens de Agro Food keten bijeenkomst namen we een kijkje in de keuken van A-Z Barbecue & Gourmet Party Service B.V. in Kronenberg. Met passie vertelde eigenaar Jack Willems dat dit een uit de hand gelopen hobby is geworden.

Zijn wens om de grootte van zijn stukje vlees te kunnen bepalen, deed hem besluiten na de middelbare school het slagersvak te gaan volgen. Begin jaren tachtig werd hij jarenlang gevraagd om de barbecue van de lokale voetbalclub te verzorgen. Met vaste prijzen voor vlees, sauzen en salades. Bij een slager wist je immers nooit wat je moest betalen, ‘onsje meer of minder’. A-Z Barbecue & Gourmet Party Service was geboren en bestaat nu ruim 30 jaar.

Alles geregeld van A tot Z, is Jacks motto. Binnen Nederland bezorgen, ophalen en de afwas zit bij de prijs inbegrepen. Ook in Duitsland en België timmeren ze hard aan de weg. Met enthousiasme en geloof in zijn eigen bedrijf wist hij het uit te bouwen tot wat het vandaag de dag is: een dynamisch, uniek bedrijf, waar ieders enthousiasme de basis van het succes is!

Agro Food keten bijeenkomst

Dit was een mooie aftrap van de 1e Agro Food keten bijeenkomst. We zijn van plan om 4x per jaar een bijeenkomst te organiseren. Bedankt A-Z Barbecue & Gourmet Party Service B.V. en alle enthousiaste deelnemers, namens initiatiefnemers: Crossroads Limburg | Gezondste Regio Noord-Limburg, Supply Chain Valley, AgroLeeft en Brightlands Campus Greenport Venlo.