Op 29 mei organiseerde Crossroads Limburg, de Circulair Design Group, LIOF onder de vlag van Klik op Morgen een ontbijtbijeenkomst over digitalisering. Het was een inspirerende sessie met veel belangstelling en natuurlijk een lekker ontbijt.

De ontbijtsessie werd geopend met een overview op het programma Klik op Morgen. Klik op Morgen is een van de hubs van het European Digital Innovation netwerk. Het doel is om ondernemers te ondersteunen met digitaliseringsvraagstukken, zowel op de werkvloer als op kantoor. Zo werken we samen aan een gezonde en weerbare toekomst van jouw bedrijf! De sessie werd vervolgd met een interactieve presentatie door Sam Helmer van TNO. Hij vertelde over de Smart Industry Wheel en zoomde in op thema’s zoals Digital Factory, Smart Working, Flexible Manufacturing en Connected factories. Vervolgens vroegen we deelnemers met welke digitale transformaties zij bezig zijn of net afgerond hebben. Daaruit bekijken we of er veelvoorkomende thema’s zijn waarover we in het vervolg een verdiepingssessie kunnen organiseren.

We bedanken de deelnemers voor hun actieve deelname! Wilt u meer informatie over Klik op Morgen? Bekijk dan hier de website.