Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep en heeft verstrekkende persoonlijke, sociale en economische consequenties, die nu en straks voelbaar zijn. Ook Business Innovatie Team Limburg (BITL) heeft te maken met de gevolgen. In een bericht op hun website geven zij aan gematigd optimistisch naar de toekomst te kijken. Bij de oprichting van het team, is hun rol gedefinieerd als ‘uitdagend en verbindend’. Dat proberen zij ook nu te doen door middels hun programma een ander geluid te laten horen. Crossroads Limburg en haar netwerk werken graag samen met het Business Innovatie Team van de Rabobank en nodigt alle ondernemers dan ook van harte uit om gebruik te maken van de diensten in het programma. 

Optimistisch geluid
Het BITL probeert een ‘ander’, optimistisch geluid te laten horen en wil jou als ondernemer dagelijks van interessante informatie voorzien. Houd de webpagina op de website van de Rabobank in de gaten voor onder andere:

  • De tip van de dag;
  • Blogartikelen waar het BITL ondernemers aan het woord laat over hun tips;
  • Podcasts over Corona en de aanpak van het Limburgse bedrijfsleven;
  • Uitleg over het aanvragen van een financiering;
  • Uitleg over het maken van een liquiditeitsprognose en een meerjarenscenario.

Verder is het BITL bereikbaar voor persoonlijke gesprekken, via e-mail, Teams, Skype en telefoon om u als ondernemer zoveel mogelijk te ondersteunen.