Bron: Brightlands Campus Greenport Venlo

Het nieuwe bachelor programme Business Engineering wordt aangeboden door de Faculty of Science and Engineering in samenwerking met de School of Business and Economics, waarbij de expertises van deze faculteiten gecombineerd worden in een interdisciplinair programma.

Studenten in dit programma ontwikkelen vaardigheden in wiskunde, science, business en engineering. Ze worden getraind om vraagstukken vanuit academische en praktische kant te benaderen op zoek naar uitkomsten die een positieve impact op de samenleving hebben.

Op zoek naar nieuwe partners
Dit nieuwe programma start in september 2020 en we zijn op zoek naar nieuwe partners en het uitbreiden van bestaande samenwerkingsverbanden om waarde voor alle betrokken partijen te realiseren. Ontdek wat onze studenten voor uw bedrijf kunnen betekenen. Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar bedrijven die bij willen dragen aan het nieuwe curriculum door het beschikbaar stellen van casussen voor de volgende projecten:

  1. Marktonderzoek project (januari 2021)
    Studenten voeren een marktonderzoek uit voor bedrijven die interesse hebben hun producten en services in te zetten op nieuwe markten. Meerdere (studenten)teams kunnen aan eenzelfde of andere vraagstelling werken.
  2. Circulaire economie project (juni 2021)
    In het circulaire economie project analyseren studenten de waardeketen van een product en beoordelen de mogelijkheden om deze meer circulair te maken. Ze zullen ook de resultaten hiervan met betrekking tot de duurzaamheid evalueren.

Interesse?
Heeft u interesse om aan een van de twee bovengenoemde projecten te werken of wilt u door middel van gastlezingen, bedrijfsbezoeken, stages etc. betrokken zijn bij/ bijdragen aan het onderwijs van dit nieuwe bachelor programma, neem dan contact op met:
SBE Centre for Student Development & Business Relations
[email protected]l
+31 (0)43 388 49 53