Test & Taste Edition

Test hoe gezond jij bent tijdens de the Dutch Food Week opening op de Brightlands Campus Greenport Venlo
Dit jaar, tijdens de Dutch Food Week, staat de Brightlands Campus Greenport Venlo in het teken van het belang van gezonde voeding. Op de campus worden verschillende onderzoeken uitgevoerd; van smaak tot het effect van voeding op ons lichaam. Ditmaal heb jij de kans om proefpersoon te worden!

Als onderdeel van het grote openingsevent van de Dutch Food Week op de Brightlands Campus Greenport Venlo bieden zij je de unieke kans om gratis je bloed (vitaminen & mineralen) of je ontlasting (darmflora) te laten checken. Jij mag kiezen! Meer informatie hierover vind je hier.

Globaal programma Test & Taste Edition
Op vrijdag 4 oktober ontdek je vanaf 07:30 uur hoe belangrijk gezonde voeding maar ook veilige voeding, future farming en bio circular economy is! De ochtend start met een ontbijt waarna wetenschappers en ondernemers jullie meenemen in de laatste ontwikkelingen binnen de agrofood sector en de kracht van hun samenwerking. De dag wordt afgesloten met de Test & Taste Experience bestaande uit een innovatiemarkt, workshops, lezingen en het Test & Taste Lab.

Meld je hier aan voor de Test & Taste Edition

Datum

okt 04 2019

Tijd

07:30 - 16:00

Kosten

Gratis

Locatie

Brightlands Campus Greenport Venlo
Categorie