Online masterclass: Toekomstbestendig met behulp van het Crisis Model Canvas

De coronacrisis heeft veel ondernemers aan het denken gezet over hun huidige businessmodel. Veel ondernemers bedenken oplossingen die voldoen aan de nieuwe realiteit en de anderhalvemetereconomie. Het aanboren van nieuwe omzetstromen is juist nu belangrijk. De vraag is: wat kan jij doen? En wat heb je daarvoor nodig? Tijdens de online Crisis Model Canvas masterclass, georganiseerd door Rabobank, breng je aan de hand van acht bouwstenen je bestaande bedrijfsmodel in kaart en creëer je een nieuw bedrijfsmodel voor nu en de toekomst. Het daagt je uit om vanuit een helikopterview naar jouw bedrijf te kijken, geeft je overzicht en inzicht, helpt je bij het maken van de juiste keuzes en inspireert en motiveert tot het zetten van nieuwe stappen.

Het programma bestaat uit twee dagdelen verspreid over twee verschillende dagen, waarbij je in de tussentijd aan de slag gaat met een huiswerkopdracht.

Doelgroep
De online Crisis Model Canvas masterclass is voor Limburgse MKB-ondernemers die willen werken aan een nieuw businessmodel voor nu (in coronatijd) en de toekomst.

Groepssessie of 1-op-1 sessie
De online Crisis Model Canvas masterclass wordt zowel via 1-op-1 gesprekken als in groepsverband aangeboden.

Online masterclass Crisis Model Canvas (groepssessie)
Datum: 19 mei (deel 1) en 25 mei (deel 2)
Tijd: 13.30 uur – 15.30 uur

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan de online masterclass Crisis Model Canvas. Echter op het moment dat jij je aanmeldt voor de online masterclass gaan we ervan uit dat je de twee dagdelen actief deelneemt.

Aanmelden
Klik hier.

Datum

mei 19 2020 - mei 25 2020

Tijd

13:30
Categorie