Limburg Leads

Limburg Leads is verplaatst naar 19 en 20 mei 2021. Limburg Leads, het Euregionale B2B evenement dat gepland stond op 16 en 17 september 2020 in MECC Maastricht, wordt verplaatst naar 19 en 20 mei 2021. Dit besluit is genomen in nauw overleg met de belangrijkste partners van Limburg Leads: LIOF, LRM, NRW.BANK, LWV, VKW, MKB Limburg, ESZL en de Eventtent. De reden voor het verplaatsen heeft alles te maken met de risico’s en onzekerheden rondom COVID-19.

Op 19 en 20 mei 2021 vindt in MECC Maastricht wederom Limburg Leads plaats – een uniek B2B event in een unieke regio. Limburg Leads is hét Euregionale platform waar bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid elkaar ontmoeten, kennis vermenigvuldigen én goede zaken doen.

Limburg Leads gaat letterlijk en figuurlijk over grenzen heen. Om voortdurende ontwikkeling, vooruitgang en duurzame groei te stimuleren. Zodat jij als ondernemer de lead kunt pakken en succesvol kunt zijn.

Limburg Leads: Dé Euregionale hotspot voor business en innovatie
De Euregio neemt vandaag de leiding in tal van sectoren. We ondernemen, innoveren en digitaliseren erop los. De Euregio trekt leiders en talent aan van over de hele wereld en is uitgegroeid tot een leidende economische hotspot. Een niet te missen afslag.

Business after Corona in de Euregio
Niet alleen is Limburg Leads dé plek om succesvolle ondernemers en toonaangevende sprekers te onmoeten. Het staat ook garant voor een gevarieerd inhoudelijk programma. Twee dagen lang is Limburg Leads hét kenniscentrum rondom de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit. Er zijn drie podia waar de gehele dag inhoudelijke sessies plaatsvinden: Mainstage, Masterclass Dome en Start-Up Arena.

Over editie 2021
We bouwen verder op het succes van Limburg Leads 2019: het management+ niveau van de bezoekers in combinatie met een gedegen concept, grensoverschrijdend deelnemersveld én een sterk inhoudelijk programma. Twee dagen lang is Limburg Leads hét kenniscentrum rondom de thema’s circulariteit & duurzaamheid, digitalisering, talent en mobiliteit.

  • Leer van de succesverhalen van topondernemers
  • Doe kennis op van experts
  • Ontmoet de meest dynamische start-ups

Limburg Leads neemt de lead en faciliteert. Maar jij als ondernemer zorgt voor het succes.

Meer weten over Limburg Leads 2021? Bezoek de website.

Datum

mei 19 2021 - mei 20 2021

Tijd

09:00

Locatie

MECC Maastrich
Categorie