Hoe zet jij jouw korte keten in de markt?

Korte ketens versterken jouw markpositie

We streven met z’n allen naar een duurzame samenleving: organische grondstoffen in plaats van fossiele grondstoffen, duurzaam voedsel met minder footprint en duurzame energie zijn voorbeelden van ontwikkelingen waar ook Limburg vol op inzet. Daarnaast ligt de grote wens om de waardering voor Nederlandse streek- en regioproducten te vergroten en de afzet ervan bevorderen.

Op 30 oktober organiseerd LIOF een online bijeenkomst waar o.a. Abel Jan Brand van HAS Hogeschool praat over de huidige consument en hoe je op het gebied van marketing een professionaliseringsslag kunt maken, André Koppen en Roger Eurelings van Reus van Schimmert vertellen over hun initiatief om van de oude watertoren in Schimmert het kloppend hart van echte streekproducten van de eigen lokale producenten te maken en Peter Janssen van Blei laat zien dat hij zijn keten verkort heeft door zelf te gaan verpakken en zo betere en directe feedback van zijn klanten krijgt, waardoor hij dit proces verder kan optimaliseren.

Kortom, een divers en zeer interessant programma dat voor iedere ondernemer in de AgroFood sector relevant is!

Door op de deelname link te klikken, wordt je direct doorgeschakeld naar een ZOOM omgeving. Deze ZOOM omgeving wordt opengesteld op de dag van het event. Zet het dus in de agenda en ben er bij!

Datum

okt 30 2020

Tijd

13:45 - 16:00

More Info

Read More

Locatie

Online
Categorie

Organisator

LIOF
REGISTREREN