Hannover Messe 2020

De Hannover Messe van 2020 heeft als thema: Industrial Transformation.
De megatrends van digitalisering, individualisering en CO2 reductie zijn de belangrijkste drijfveren van industriële verandering in onze tijd. De industriële transformatie die zich voltrekt, verloopt met grote snelheid en is disruptief. Het zorgt voor radicale verandering in industriële communicatie, productontwikkeling, productie en logistiek, en dit leidt op zijn beurt tot gedrag aan de vraagzijde, waarbij industriële klanten nu met heel andere behoeften en uitdagingen worden geconfronteerd dan slechts enkele jaren geleden.

Ga op 22 en 23 april 2020 mee naar de Hannover Messe, samen met LIOF! LIOF organiseert al jaren een speciale beursreis naar Hannover voor de Limburgse ondernemer. Dit zullen ze in 2020 ook weer doen. Ga jij mee op deze 2-daagse ondernemersreis? Laat je inspireren tijdens deze reis en kom daarbij in contact met branchegenoten uit de Euregio.

Programma: Industriële transformatie zichtbaar in 2 dagen
LIOF heeft een interessant programma samengesteld met voldoende tijd voor een eigen beursbezoek én het ontmoeten van nieuwe interessante bedrijven en het leggen van nieuwe contacten. Tijdens deze reis informeren wij je graag over de mogelijkheden die LIOF en haar euregionale partners kunnen bieden om jouw bedrijf verder te laten groeien.

Woensdag 22 april 2020

  • 12:00 uur: vertrek vanuit Venlo pers bus
  • 12.30 uur: bedrijfsbezoek bij een vooraanstaand en technologisch hoogwaardig productiebedrijf
  • 16.00 uur: vertrek naar hotel | netwerkdiner

Donderdag 23 april 2020

  • 08.00 uur: vertrek naar Hannover Messe
  • 18.00 uur: vertrek terug naar Venlo (met diner onderweg)

Kosten en organisatie
De kosten per deelnemer zullen nog exact worden vastgesteld (afhankelijk van het aantal deelnemers) maar het zal een bedrag zijn tussen € 200,- en € 250,-, exclusief BTW. Dit is inclusief de busreis, één overnachting, beursentree en twee diners. Wij zullen je tijdig informeren over het exacte bedrag.

Voor wie?
Ben je actief binnen een bedrijf in de Industriële sector en heb je interesse in de beurs, het aangaan van nieuwe samenwerkingen en het vergroten van jouw naamsbekendheid? Dan is deze reis voor jou een mogelijkheid om die ambities te verwezenlijken.

Interesse en aanmelden
Deze handelsreis staat open voor bedrijven uit Limburg. Heb je interesse in deelname? Vul dan het aanmeldformulier in.

Datum

apr 20 2020 - apr 24 2020

Tijd

09:00

Locatie

Hannover Messe
Categorie