Duits-Nederlands kennis- en netwerkevent

Bron: kvk.nl

Op donderdag 12 september 2019 vindt het Duits-Nederlands kennis- en netwerkevent plaats. Dit event voor Duitse en Nederlandse ondernemers wordt georganiseerd met de Business Club Maas Rhein (een grensoverschrijdende business club met Nederlandse en Duitse leden), de Duitse Industrie- und Handelskammer Mittlerer Niederrhein (Neuss, Krefeld, Mönchengladbach) en KVK. De voertaal zal dan ook voornamelijk Duits zijn.

Na de plenaire presentatie ga je in 3 rondetafelsessies in gesprek met deskundigen en collega-ondernemers over verschillende onderwerpen, zoals juridische- of fiscale aspecten, arbeidsmarkt, onderwijs in de regio, gevolgen Brexit, marktkansen en marktbewerking, succesfactoren in communicatie, verschillen in de IT en werken en bouwen in Duitsland. We sluiten de avond af met een netwerkborrel.

Maak tijdens deze bijeenkomst ook kennis met het KVK International Business Platform en leg digitaal contact met andere ondernemers die internationaliseren in jouw sector en voorkeursland. Het KVK International Business Platform brengt je -wereldwijd- in contact met zakenpartners, ondernemers en landenspecialisten in jouw sector en voorkeursland.

Meer informatie

Datum

sep 12 2019

Tijd

16:30 - 21:00

Kosten

€50.00

Locatie

Fontys Hogescholen
Categorie

Organisator

Organizer Name