Afsluitingsevent ronde 2 BL.INC

Op 29 september sluiten we de tweede ronde af van BL.INC. Ben je benieuwd wat de tweede ronde van BL.INC heeft opgeleverd? Wil jij meebepalen wie de winnaar gaat worden?

Op dinsdag 29 september van 12.30 – 17.00 uur presenteren de startups BioMosae, Sudryso, Innoveins Seed Solutions, Instant Drinks & Specialties, Piglets Treatment System, Blockheating en S+dB hun ervaringen en next steps aan een jurypanel tijdens het afsluitingsevent op Brightlands Campus Greenport Venlo.

Maar ook jij, als deelnemer aan het event, kan je stem uitbrengen op wie volgens jou de grootste kans op succes heeft. Zorg dat je er bij bent!

Programma
12:30u   Inloop
13:00u   Welkom en introductie
13:10u    Inspiratiesessie door Bas van den Bergh
13:30u   Introductie juryleden
13:45u   Presentaties BL.INC deelnemers
14:10u    Pauze
14:30u   Vragen juryleden en publiek
15:25u   Rondetafelgesprek winnaars ronde 1 BL.INC
15:45u   Bekendmaking jurywinnaar en publiekswinnaar
16:00u   Afsluitingsborrel
17:00u   Einde

Aanmelden of meer informatie? Klik hier.

Over BL.INC
BL.INC is een accelerator voor  innovatieve ondernemers die actief zijn op het gebied van gezonde en veilige voeding, land- en tuinbouw of biocirculaire economie en die hun bedrijf willen opstarten of verder ontwikkelen. Het is een programma van drie maanden waarbij deelnemers toegang krijgen tot een netwerk van ervaren ondernemers en kennisexperts, advies op maat en coaching van mentoren en business developers en een werkplek op Brightlands Campus Greenport Venlo. De derde ronde van BL.INC start in oktober.

Datum

sep 29 2020

Tijd

00:30

Locatie

Brightlands Campus Greenport Venlo
Categorie

Organisator

Brightlands Campus Greenport Venlo